Какво ще се случи в Биг брадър?

Ще има мъже, ще има и къща, ще има и много изненади
23 сеп 2008 16:26,
56
Какво ще се случи в Биг брадър?
Колаж: Teenproblem.net
Вчера двете основни ефирни телевизии бТВ и Нова отново кръстосаха шпаги в битка за зрителския интерес. И докато в едното знаем, че ще се танцува, то за другото изразът "знаем, че ще..." едва ли може да се употреби.
 
Какво ни чака в сезона на изненадите, има ли шанс да научим нещо от кухнята, можем ли да разберем в аванс нещо повече?
 
Защо не. 
 
След кратки проучвания, допитвайки се до предишни издания на "Биг брадър" в чужбина, откриваме познати елементи, които е вероятно да се случат и у нас.
 
Защо само жени?
 
Да започнем с това - защо има само жени. Това се случва и в "Биг брадър 8" в Англия. Точно след три дни влиза и първият мъж. Помните ли брояча, който отмерва времето до четвъртък? Точно тогава и ние можем да очакваме първия съквартирант мъж.
 
Общо 13 нови души влизат в английския вариант, като между тях има дори и внедрен шпионин на самото шоу. Интересно е, че някои от тях обитават тайни стаи в къщата, незнайни за останалите съквартиранти.

 
Ще има ли къща?
 
Най-вероятно да. От видеото, което излезе преди няколко дни, ясно се вижда, че около студиото на предаването има изградени две външни помещения с дворове.
 
В едното е разбитият самолет, а другото остава загадка. Много е вероятно съквартирантите да не бъдат преместени наведнъж в къщата, а само малка част.
 
В чуждите версии на шоуто е имало дори скрита зад една от стените в градината каравана. Първият открил я има възможността да я обитава сам.
 
Възможно е и съществуването на паралелна къща с други съквартиранти и зрителите да решават кои от тях да бъдат трансферирани в истинската къща при останалите.
 

 
Наказателна стая
 
В някои издания на "Биг брадър" има нещо като минизатвор. Това е мястото, където съквартирантите биват изпращани, в случай че нарушат правилата на къщата или започнат да обсъждат номинации помежду си. 
 
Това, разбира се, не е истински затвор, просто обитателят не може да съжителства с другите съквартиранти за определен период от време.
 
Голямата майка
 
Гръцката телевизия се опитала да наложи нов стил на шоуто, като освен номинираните в къщата били и техните майки, които обаче нямат право да спечелят наградата, както и да бъдат изгонени поотделно. Публиката не одобрила това и след спадане на рейтинга продуцентите се завърнали към обичайния формат.
 
Расизъм
 
Вкарването на хора от различни етноси е една достатъчна причина за прояви на расистка дискриминация. 
 
И докато в Англия след расистки обиди телевизията е засипана с над 40 000 оплаквания от възмутени граждани и главният спонсор се оттегля от предаването, то в България по-скоро става обратното - интернет форумите са пълни с хора, настроени против Самие. 
 
"Биг брадър" е лош! "Биг брадър" е луд!
 
Шестият и седмият сезон на шоуто в Англия "Биг брадър" доста успява да опъне нервите на съквартирантите. В единия случай е лош, а в другия поставя на изпитание душевното състояние на участниците. Някои не издържат психически и напускат.
 
Смяна на местата
 
Досега 7 пъти се е случвало, ако в две държави едновременно се провежда "Биг брадър", то съквартиранти да бъдат разменяни за по няколко дни. 
 
Има и случаи, когато изгонени съквартиранти се пращат в "Биг брадър" в друга страна, а на тяхно място идва изгонен от другото шоу.

 
С какво сме по-добри от другите?
 
У нас продуцентите отново успяха да изненадат познавачите на шоуто, като за първи път в историята си шоуто започва от останките на самолет и къща (засега) няма.
 
Колегите им от Хърватска пък ще снимат петия сезон на шоуто извън самата страна. Продукцията ще бъде в топлия Тайланд и участниците ще могат да се радват на слънце, за разлика от 11-те дами, принудени да оцеляват на студ и дъжд в самолетни останки.
 
Редакцията на Dnes.bg дава възможни сценарии за развитие на база случилото се в шоуто в други страни. Екипът няма никаква информация за реалните планове на продуцентите и реалното развитие на "Биг брадър" - Епизод 4.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
олигофренично предаване, олигофренични водещи, олигофренични участници, олигофренична публика - въобще една голяма ОЛИГОФРЕНИЯ - това е България
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
offf aman ot reklama na towa realityyyyyyyyyyyy
13
0
 
0
 
! Отговори
Умея да плюя надалеч преди 15 години
Долно предаване... Отвратително е .. Гледах го точно до Манол/Даниела и ми стана кофти ..заболя ме корема , зави ми се свят .. мислех да повърна в/у Биг Братлето ама ми беше далечко... Предните няколко брадъра бяха само интригантски а сега сместват интригата с отвратителното ..
12
0
 
0
 
! Отговори
LESBIIKA преди 15 години
Моля ви дайте ми телефона на Манол/Даниела ако някой я познава.Преди време бяхме приятелки и не знаех, че ме сваля. Сега искам да съм с нея. Боли ме, че не е до мен. Данииии ОБИЧАМ ТЕЕЕ
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
В четвъртък ще влизат и мъже.А колко ще са,не е ясно.
10
0
 
0
 
! Отговори
ВАЛЕНТИНА преди 15 години
Сношното шоу което гледах за мен като жена е подигравка с женската част на България.Защо не вкарахте в тази обстановка някой ВИП-ПЕРСОНИ за да видят как по-голяма част от българите живеят в подобни условия.Съжалявам жените който са там при условие че сред тях има и болни.
9
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
да видим 'другите'........LOST..............къде е Джак?
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Говори пилотът на самолета. Абе, и*иоти, що ми свихте черната кутия, бе?! Ако оная блондинка не ми я върне веднага, довечера като докарам *** с хеликоптера, ш'сляза да я изплющя!!! Капиш?После с Даниела/Манол ще сглобим самолета от останките, т. е. тя ще го сглоби, а аз ще го вдигна (самолета).
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
gledaite kvo stava sq ne ni stigat novinite na turski ami sq 6i gledame i nqkvi *** da si govorqt na turski i da sa molqt po 5 pati na denkvo e tyi we ot 10 jeni 3 *** 1 lesbiika dano da spe4eli slqpata jena
6
0
 
0
 
! Отговори
BEHA преди 15 години
Аз докато гледах установих, че правят нещо като "Lost" - самолет, разбъркани куфари... От другата страна на къщата (щото те са в двора на къщата) ще е друга част от самолета, където в четвъртък ще влязат само мъже...Това са първите ми наблюдения и прогнози. Ще видим дали са верни.Това написах снощи по време на финалните надписи. Още си държа на тезата, пък ще видим...
5
0
 
0
 
! Отговори
tejko ti преди 15 години
Колко още по-далеч може да стигне сеирджийската бъгъ култура? Има ли дъно за болните мозъци, които измислят подобни неща? Изобщо, защо да не направим един много по-голям Big Bro в който да покажем големата лична драма на целата ни татковина? Би било покъртително. Как изобщо самоуважаващи се хора биха гледали подобно нещо? Толкова много въпроси...Отивам да си глътна хапчетата, аре.
4
0
 
0
 
! Отговори
karlson преди 15 години
Да не забравяме че тези "олигофренясали българи" са един огромен процент клонящ към 99.Нали се сещаш, че продуцента не го интересува как изкарва пари, а колко :)
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Всички обявяват, че не гледат, но рейтингите са високи. Как ли се получава това? :)
2
0
 
0
 
! Отговори
iva преди 15 години
men shouto mi haresva kato ne te kefi gledia nau4no-populqrni filmi po diskavari
1
0
 
0
 
! Отговори
brat mu преди 15 години
И кво от това? Това шоу ще си остане тъпо и ще се гледа от олигофренясали българи... Щото само такива могат да му се радват, да се впечатляват и да пращат SMS-и.Колкото и да се мъчат продуцентите да дразнят публиката с разните му там расови дискриминации, раково болни, недовиждащи и кво ли не.....няма да успеят да си осигурят необходимия рейтинг, освен ако не си платят на социологическите агенции да им пишат повечко....